Каталог

Брендування корпоративного одягу

Брендування корпоративного одягу - це нанесення логотипу і назви компанії на різні види одягу, який співробітники будуть використовувати у своїй повсякденній роботі. Багато компаній (нафтові, газові, будівельні, медичні та спортивні центри, косметичні салони) відводять важливу роль у формуванні корпоративного стилю, який поширюється від спецодягу працівників до уніформи інженерів.

Уніформа давно стала невід'ємним елементом корпоративного стилю. Підбираючи уніформу, в першу чергу необхідно орієнтуватися на логотип компанії. Кольорова гама і стиль уніформи визначаються кольором і змістом логотипу компанії.

Корпоративний, промо, або спецодяг з логотипом компанії виконують кілька функцій:

- це те, що виділяє співробітників вашої компанії серед інших. Візитна картка бренду або компанії. Такий одяг створює унікальний стиль, цільний і солідний образ компанії в очах клієнтів. Підвищує впізнаваність, довіру, показуючи серйозність і надійність вашого бізнесу та відмінність від конкурентів. Значна частина людей якісний оригінальний робочий костюм сприймає як ознаку високого статусу компанії, професіоналізму її керівництва.

- формування почуття приналежності до компанії у ваших співробітників, підвищення їх лояльності, продуктивності праці, дисципліни та спосіб зміцнення колективу і підвищення корпоративного духу.

Види друку і нанесення зображень на одяг

Різні види одягу вимагають індивідуального підходу при нанесенні на них логотипів, малюнків або текстової інформації. У нас можна замовити друк на готовому робочому одязі, уніформі або окремих його елементах, які пізніше будуть зшивати.

У своїй роботі  ми використовуємо кілька технологій:

Нанесення логотипу на спецодяг методом термопереносу (плівка) дозволяє наносити зображення в різній колірній гаммі на будь-які види тканин.

Такий логотип, при дбайливому ставленні, тривалий час зберігатиме стійкість малюнка до розтягування, вицвітання кольорів.

Метод термопереносу вважається однією з традиційних технологій нанесення логотипу. 

Нанесення логотипу на спецодяг методом шовкографії  (фарба) – один із найпростіших, якісних, рентабельних та  економічно вигідних способів нанесення зображення на тканину при великих тиражах (від 50 штук). Специфічних вимог до якості текстилю він не пред'являє і дозволяє робити об'ємні зображення, які досить довго зберігають первинний вигляд.

Завдяки цьому методу ми отримуємо яскраві зображення логотипів, які з часом не втрачають свого забарвлення, мають тривалий строк використання та стійкі до багаторазового прання та інших механічних впливів.

Також у нас можна замовити довговічну і якісну вишивку на одязі, яка прослужить вашій компанії довгі роки. Вона є найбільш якісним і універсальним способом нанесення логотипу, який дозволяє наносити малюнки на будь-які тканини, навіть на ті, для яких неприйнятно використання інших способів.

За допомогою вишивки можна нанести малюнок не тільки на спецодяг, а й на багато аксесуарів, що значно розширює рекламні можливості. Вишиті на одязі логотипи можуть мати об'ємний вигляд завдяки щільному застилу стібками ниток. Вишиті на замовлення написи та зображення мають ефектний вигляд. Для вишивки використовуються нитки широкої гами кольорів.

Перевага цього методу полягає не тільки в тому, що корпоративний одяг з її використанням виглядає більш дорого і благородно, але і в тому, що вишивка відрізняється надійністю і довговічністю.

Такий спосіб нанесення як вишивка, використовується при відносно невеликих розмірах логотипу. При великій площі логотипу доцільно використовувати шовкотрафарет або термодрук.

Терміни виготовлення вашого замовлення можуть складати від 1 до 14 робочих днів в залежності від складності та розміру зображення/тексту, який потрібно нанести на одяг, кількості виробів, технології нанесення, а також завантаженості виробництва.

Вартість також безпосередньо залежить від кількості виробів, розміру друку і обраної технології нанесення. Щоб дізнатися актуальну ціну, зв'яжіться з нашим менеджером по телефону.

Ми працюємо в місті Вінниця, але також пропонуємо доставку готового брендованого одягу в будь-яке місто країни.

 Брендування корпоративного одягу застосовується для створення унікального вигляду співробітників в самих різних сферах бізнесу:

-  Нанесення логотипу на спецодяг для працівників цеху, складу, ремонтних бригад, працівників сервісного центру, співробітників охоронних фірм. Таким чином, ваші співробітники є живою рекламою, а логотип підприємства на спецодязі підвищує впізнаваність і довіру до фірми.

-  Форма для продавців та касирів з логотипом. Обов'язковим атрибутом для продуктових магазинів, супермаркетів, роздрібних мереж, магазинів побутової техніки є наявність фірмового корпоративного одягу у продавців, касирів і консультантів. Це дозволяє клієнтам відразу виділити співробітників серед інших клієнтів, щоб отримати необхідну консультацію або зробити оплату за товари.

-  Форма для співробітників кав'ярень, ресторанного бізнесу та сфери розваг. Фірмовий одяг для офіціантів, барменів, кухарів, адміністраторів широко використовується в різних ресторанах, кафе, кава-точках, нічних клубах, закладах швидкого харчування, кінотеатрах та інших компаніях,

-  Медичний одяг з логотипом. Зовнішній вигляд дуже важливий для співробітників медичної сфери, щоб викликати довіру до лікаря і організації в цілому. Якісний охайний одяг з фірмовим логотипом додає солідності і створює хороше враження про компанію. Медичний одяг з логотипом часто замовляють для приватних і державних медичних клінік, лікарень, стоматологій, ветеринарних клінік, співробітників аптек, салонів краси й студій масажу.

- Промо-одяг. Для того, щоб промоутер виділявся з натовпу і привертав до себе увагу, використовуються різні види промо-одягу. Яскраві манішки в корпоративному кольорі компанії, кепки, футболки, куртки або інший одяг з логотипом допомагають співробітникові бути більш помітним.

    Ми можемо запропонувати нашим клієнтам великий вибір корпоративного одягу під нанесення. Також у нас можна замовити нанесення логотипів на такі елементи одягу:

-  Футболки, поло та толстовки. Такий одяг підходить і для промоутерів, і для співробітників офісу, щоб дотримуватися єдиного корпоративного стилю.

-  Кепки, козирки, фартухи. Найбільш часто використовуються в продуктових магазинах і супермаркетах в якості обов'язкових елементів одягу співробітників.

-  Костюми, робочі штани.

-  Халати різних видів для співробітників медичної сфери.

-  Нанесення логотипу на робочий одяг - куртки, жилетки, комбінезони, штани для співробітників складів, цехів, сервісних центрів, охоронних фірм та інших сфер.

-  Промо-накидки, головні убори - для того, щоб ваші промоутери виділялися в натовпі і привертали увагу перехожих.

        Спецодяг з логотипом – це імідж Вашої компанії, її ефективна і раціональна реклама, а також хороший спосіб створити єдиний корпоративний стиль, який згуртує весь колектив і робочий персонал.